Valkea Media wydała właśnie pierwszy numer magazynu kulinarnego dla sieci sklepów Delikatesy Centrum. Tematem przewodnim premierowego, świątecznego wydania jest podróż po kulinarnych regionach Polski.

Valkea jest odpowiedzialna za opracowanie koncepcji magazynu, przygotowanie angażujących treści, realizację sesji zdjęciowych, stworzenie layoutów oraz skład. Na szczególną uwagę w magazynie zasługują również artystyczne zdjęcia wprowadzające czytelnika w prawdziwie świąteczny nastrój.

W premierowym wydaniu magazynu „Delikatesy” dla czytelników przygotowano przepisy na świąteczne i sylwestrowe specjały ze wszystkich regionów Polski, setki świątecznych porad i inspiracji oraz pomysły na wyjątkowe desery autorstwa Aniki Ćwiek, finalistki MasterChef Junior. W magazynie znajdują się również kupony rabatowe na przedświąteczne zakupy.

Magazyn jest dostępny w sklepach sieci Delikatesy Centrum w całej Polsce do wyczerpania zapasów za 1 grosz z DELIkartą lub w cenie regularnej 4,99 zł.